Thursday, February 5, 2009

saya menjawab tag lagi

List 8 random facts about yourself and tag 8 people
  1. Nama saya cm nama lelaki sehingga Kaza boleh tanya neyh lelaki ke perempuan..Yanahairol Hafizan Yahya.Nama perempuan bukan...
  2. Pemegang Diploma Kejuruteraan Mekatronik dari Politeknik Ungku Omar n masih menuntut di Universiti Malaya --Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan CADCAM--satu-satunya course di Malaysia
  3. Mempunyai anak-anak buah yg chomey..uuu..qinot,mayyah,quddus,sofea n seri...rindu kamu.
  4. Anak 2nd last dari 7 beradik...dan agak manja kerna adinda tiada di Malaysia..wei baliklah!!
  5. Ayah n ibu saya sudah tiada dan saya xkan sambut valentine's day kerna itu hari ayah saya pergi selamanya.
  6. Saya masih single..shahida cepat rekemen cikgu sorng!
  7. Bangga menjadi warga Hulu Langat kerna Hulu Langat slalu kuar dlm drama..
  8. Saya bangga n sayang kan abg2,akak2 n adik saya srta dua adik angkat lelaki saya(saya tiada adik lelaki)
Top 8 yang Harus menjawab Tag ni!!!
  1. adindaku deq nor
  2. kekandaku kak jaja
  3. rakan ku di mmu adi
  4. apiz debater upsi yg d senyuman sgt manis
  5. suhaimi yg ceria sentiasa
  6. hariz sr cadcam
  7. azyan teman sekelasku
  8. siapa yg rajen bacer blog che yaya neyh

You:
First name: Yanahairol Hafizan bte Yahya
Name you wish you had: nama saya dah cukup unik
People call you as: yana, apiz,kakcik n makcik<---utk anak2 buahku sahaja
Birthday: 19 Disember 1985 <--x harap hadiah,cuma diingati shj
Time of birth: x hengat plak...

Appearance:

How tall are you: 158cm (si pendek yg gemuk)
Wish you were taller: yes i wish
Eye color: dark brown
hair colour: hitam berkilat menwan..hahaha
Short or long hair:short + long......hehehhe

This or that:
Pepsi or coke: dua- dua nda mau...
Rap or rock: rock
Relationship or one night stand: relationship
love or money: saya pilih or
country or city:saya duk pinggir bandar
friends or family: family

Misc:
Favourite song: Sempurna.......
Fav singer: Britney Spears...semua yg kenal tau saya gler kan minah neyh,,pengumpul cd yg tegar
Do you play any sports: rejam lembing?huh...hahaha time skulah jer...

akhirnya tag berjaya di jawab..lebih sukar dr soalan numerical...huhuhu

3 comments:

F.Aminurrashidd said...

kemana adinda kak Yan pi?? France???

ChE YaYA said...

ah betul la..camner tau?

adipokdi said...

hohoho..xleh bla ko ni..ye aku tau hulu langat slalu kuar tv...kuar2 pun utk cite keras beb...mmg keras citu tu...lalala...