Thursday, July 23, 2009

CADCAM adalah kursus paling enak

Pro E adalah perisian design yang wajib mahir bila masuk CADCAM neyh..
Masa semester 1,tahun 2 ada subjek CAD.Ada lab untuk belajar Pro E sepanjang semester tue.Tetapi malangnya, aku neyh seorang yang pemalas.Aku banyak ponteng lab sebab dalam lab aku tersengguk-sengguk....
Hasilnya sekarang ada subjek yang kena guna proe e(sepatutnya CATIA) tapi lesen expired, aku tak tau nak buat!Jadi brother Sayuti yang hensem bergaya(heh..janganlah dia bace blog neyh),pun mengajar dari asas sampailah terhasilnya segala-galanya.
Ler..senang jer..itulah kan pemalas lagi..terima kasih Sayuti yang hensem bergaya....heh...

Owh..walaupun ini cerita yang dah agak lama..tapi nak story gak..
well sedia maklum, pelajar tahun pertama dah masuk
Aku rasa diorang sangat bertuah sebab sampi tutor - tutor Melayu turun padang nak bantu diorang dalam study..
Seingat aku masa baru - baru masuk dulu, senior aku tak berapa nak tolong.Kenal diorang pun tak. Nasib baik je aku ada kawan 4th year,Nadirah.So aku kenal - kenal la ngan Izdihar, Arief.
Ah bertuahnya deme...

Hey, aku baru dapat anak buah.Lelaki....kak Jaja..mesti chomey macam emaknya..hohoho

K la..daa...susah gila nak dapat mood update blog skang neyh...

2 comments:

adipokdi said...

aku RINDU kan CADCAM!!!!

ChE YaYA said...

sape suh ko pindah MMU
skang ko kat mne?