Sunday, July 18, 2010

semester baru bermula!!!

  • Tajuk tesis dah kuar..suprise..surprise...my supervisor is Mr Raja Ariffin Raja Ghazilla and field research is design for assembly and disassembly.tajuk nanti post ah..lupe.
  • Koc pink KTM x pink pun!!TIPUUUUUUUU!!!..then hey couple...kalo ko nk duk bergeser hidup semati dgn pakwe ko sila naik koc lain...ini pakwe kate nak naik koc lain,ko plak terhegeh-hegeh,takpe2 naik je koc neyh...kan dah kena sound hari tue.Padan muka
  • Harus tunggu laptop dari adinda ku dgn sabar,lagi baper minggu je..sabar2..
  • Supposely my last year tuk study tapi sudah di teropong..extend ler nampaknyer....
  • Okaylah...jumpa lagi

4 comments:

jaworld said...

laptop acik kenapa?
problem ke?
kak jaja punj leh formatkan....

ChE YaYA said...

ala..dah rosak..sib baik hard disk ok..motherboard rosak

♥ balkidz_hunny ♥ said...

rasenya udah lame tak jenguk blog ko nie sebab ah lame ko tak update yer..
selamat memulakan semester baru :)

ChE YaYA said...

itu ar..ade mende nak tulis..tapi malas nak menaip..hehehe