Thursday, October 28, 2010

Berlakon!!!!

Semalam, 27 Oct dalam kul 10 lebih, sedang bertungkus lumus buat tesis dalam bilik sengsorang tetiba rase nak kencing (hahaha saspen x?).Tak sempat nak melangkah ke tandas fav, ada akak kat floor tue meluru masuk bilik floor rep yg berdepan dgn tandas.Aku plak tercengang, floor rep yg sama nama dgn aku ajak sekali pergi bilik akak tue.

Sekali kau, ha hambek...roomate dia ada menatang halus badan dia.Aku dah..oh damn!!!Dah bper lama xtgk benda camni.Slalu pun duk jauh-jauh sebab tau i bukannye kuat sangat.Kita panggil dia akak N.Memula aku ingat ala stress sebab nak exam kan,biasalah mesti ada kan.Rupanya,tak.Floor rep siap kene tendang bila pegang ibu jari kaki akak N tue.Bila kuar dari bilik terus meremang semacam.

Akak N nampak biasa je, terbaring tapi bila Miss J baca kan ayat-ayat suci pastu sapu air kat muka, dia gelak.Gelak sinis..uuuu serem i.Pastu nak angkat naik katil atas, berat tapi aku pegang kaki je...ringan la.hehe.Masa angkat, okay je.Sekali letak atas katil dia menjerit!!!Terus aku jerit Allahuakbar pastu kuar.huhu

Floor rep suh semua baca yasin.aku pun menempel sekali kat bilik tue baca.den baca je x pandang akak N tue.Miss J yang duk hujung sekali kata dia d rasa mende tue belakang dia.aku lantaklah..aku baca je.Akak N x meracau pun, dia senyap pastu sengih-sengih.Bila kitorang berhenti baca, dia boleh kata camni "berhentila baca.tunggu ustaz datang" (sebab masa tue dah call husband dia suh datang).Pastu Miss S terus membalas "Apa?nak baca lagi?"hohoo...

Pastu Miss A datang tepuk -tepuk belakang akak N tue.Memula senyap je, pastu tetiba dia "panas,panas" pastu cam meracau sikit.Terus ar baca Yasin balik, aku mcm tadi baca je xpandang-pandang akak N tue.Takut terganggu...

Pastu dia baring, tetiba dia macam baru bangun tidur.siap buka mata.Nampak penat sangat, aku ingat dah okay lah sebab nampak macam real giler dia buat br bangun tidur tue!!pandai giler berlakon.Pastu bila dia duduk,dia tutup mata balik.Pastu tersengih.akak tue suh tutup pintu, aku dekat ngan pintu tutup lah.Rupanya dia nak lari sebab dia tau husband dia dah sampai.Fuhhh pandai ko yer berlakon...

Bila husband dia datang, dia suh kitorng semua kuar.xtau apa dia buat, dia cam okay je.Pastu husband dia bawak balik sebab husband dia cakap karang kitorng x tdo malam plak.huhuhu

P/S : aku pun tak tau pesal aku berani sngat pergi dekat ngan akak N tue.Selalu aku duk jauh-jauh je.Sebab aku selalu mimpi, kalau menatang tue datang, mulut aku beku kebas xleh cakap apa.Maybe sebab nak tolong sebab petang tue akak tue tengok Chinta sama-sama ngan aku!!!!

7 comments:

lurveryna said...

hahaha..
ingtkan real td..
husband dy nek hostel ker?

ChE YaYA said...

real la.malam td huhuhu
naik dgn che mat

MomTom said...

ooo... ini la citernyer. aku nak kenal ngan kakak tu?

ChE YaYA said...

dah balik rumah dia..harap maklum

MomTom said...

ko citer la lg ngan aku. mcm mana ko nak bercerita ngan aku ni?

ChE YaYA said...

ko busy
jarang nampak ko dah

MomTom said...

xpe. aku akan luangkan masa utk citer ni