Wednesday, October 22, 2008

aku..dia..dia..dia..kamu..kamu..kamu..kami...dan semuanya



this is my bestfrenz..aze fauziah or i alwiz call her as busyuk..muahaha..she the most kindest person i ever meet..already married with fairuz or papa bear..n happily ever after..eceh...this picture was taken at Mc D.behind Mydin,KL before we went for a holiday at Penang!





this is my frenz..from UM..they nvr leave me when i'm in trouble...they loved to laugh kuat2!(sory deh..aku x tau nak sebut ape)..they always with their favourite quote...such as lah with his "wat ever", feat with her "kalau..kalau..kalau... n kan aku dah kata" n lastly syakirah with her "ha..kan"..muahahaha..this picture was taken infront of PICC...Putrajaya...






dah malas nak speaking..nie plak bukan bf aku tp antara kawan lelaki yg okey selain Lah..member ngan dia dr poli smpi la nie..oh ye..nama dia apisz...skang dah keje










3 comments:

ynf said...

aku?

ChE YaYA said...

ini segmen kawan2 la..bukan adik beradik...

mean girl said...

si apiz ni la yg bawak keta semasa nak pulang beraya thn bile ntah...nak ambik si acik ni sekali kat ipoh...sebab aku dah x larat sebab tersangkut jammed selama dekat 4 jam lah jgk kat highway....
tu ler padahnyer ponteng kerja sekerat hari semata2 nak balik beraya kat kg awal....jauh tu...perlis ~ selangor....