Thursday, April 23, 2009

Apa Aku Pada Waktu Itu

Masa aku blog-walking aku terjumpa blog Hajime . Dia rupanya anggota band Siren. Abang Hajime, saya nak jadi SIRENIA boley?


Then, dia suruh komen lagu Siren yang baru Apa Aku Pada Waktu itu.

Baiklah, inilah komennya....

Apa aku pada waktu ini
Bukannya diriku pada waktu itu
Tiada dalam
Ingatanku

Waktu itu yang telah berlalu
Jangan cuba kau datang
Kepada diriku
Aku pernah berdoa
Kepadamu tuhan
Pada waktu itu

Terbangkanlah aku.. jauh
Hilangkanlah segala ingatanku
Aku mahu terus hidup

Tanpanya... ingatanku...
Ku tak mahu.. kembali
Pada waktu itu
Takkan mampu
Menahan

Sakitnya.. Membunuh.. jiwaku..
Pedihnya.. menyebak.. dadaku.....

Apa aku pada waktu itu
Ku tak mahu ada
Dalam memoriku

Terbangkanlah aku.. jauh
Hilangkanlah segala ingatanku
Aku mahu terus hidup

Apa aku pada waktu itu
Bukannya diriku.. lagi

Lirik: Shaf Siren
Lagu: Siren

Aku suka lirik lagu nie. Sebab aku bila aku baca, aku rasa aku pernah berada dalam situasi itu.Liriknya simple and senang nak difahami.

Melodi pulak, maybe aku suka melodi macam tue. Soft and best...catchy.Sekali dengar dah boleh tangkap.

Nak dengar---->Hajime

Support band ini di sini--->www.myspace.com/suarasiren

2 comments:

Shaf said...

Hi cheyaya.. i dapat link ni dari hajime, masa baca blog ni.. i cam.. wahhh.. people write something about our song.. so definitely u are among the first Sirenia .. ;).. thanks for the support.. come to the upcoming gigs 13/6/2009, heaven studio ampang.. kalo tataw tempat boleh contact hajime..

ChE YaYA said...

owh sudah jatuh chenta~~