Friday, August 14, 2009

Unlimited Time

Bila jadi pelajar nie, masa selalu tunggang terbalik
Malam jadi siang, siang jadi malam, tengah hari hari jadi tengah malam, petang jadi pagi...
Tak kira waktu, nak tido bile..bantai je...
Ada yang malam sepanjang hari >,<
Waktu rasmi untuk bangun adalah pergi kelas (kalau pergilah~~)

Untuk 2 hari itu, Selasa dan Rabu..pukul 7 pagi adalah waktu malam untuk melelapkan mata.
Ini semua penangan Neslo tue..

Assignment berlambak - lambak,
Awal semester semangat tak nak tangguh kerja,
Ha ambik kau, tak sempat nak sampai tengah semester, Pakcik last minute dah mai~~

Owh pak guard kat tempat aku blaja ada ayat wajib..
"Pegi mana cik?"
"Student ke?"
"Tunjuk kad matrik"
"Kolej mana?"
"Okey jalan"
Okay..yang better sikit,.."Assalamualaikum,cik.Nak pegi mana?"
Kalau mood dia agak baik.
Tapi kalau mood dia baik, jalan terus!!!
Tapi kalau kau pakai kete gedabak, yang mahal - mahal,
Lagilah tak payah berenti..jalan je...
Ini semua pasal Polisi Kenderaan UM~~
Jam x tentu hala pagi-pagi~~

Ah ape lah yang aku mengarut pagi - pagi neyh..
Ok sambung study Metal Working sambil dengar Mawi berzanji~~
~~Last minute lagi..nak test kul 10 neyh~~
Haiyo...bile nak berubah?

2 comments:

afifisa said...

memang... biler la nak berubah tu

adipokdi said...

dh lah tu che yaya...hang berubah lah..jgn ikut depa sgt ye...ish ish...tp btul apa yg ko ckp...aku pnah laluinya...secara bersama n berasingan dgn korang...sweet memorizes :)