Thursday, November 19, 2009

Segalanya sudah selesai

Alhamdulillah..segalanya telah berakhir..beban,tdo lewat malam..done...
Yang merisaukan sekarang adalah keputusan akhir..huh...

Mari kita buat rumusan utk semua paper:

  • Hubungan Etnik
Well..well..okay baru aku tau macam2 pasal Malaysia.Baru aku tau kenapa orang usung keranda tulis 152.Okay..okay...buku dia semua berpaksikan pada peristiwa 13 Mei 1969.So far,paper dia objektif,so sometimes ada soalan yang mengelirukan tapi yang penting aku dah betul satu markah..hehehe iaitu PLKN dibuat berdasarkan Rukun Negara..hoyeah!!!

  • Principles of Metal forming
hurm..huh..haaaa...takut.....sebab selalu ponteng kelas dia.pastu dia cakap xnk kasi masuk exam,sib baik xde pape.hahaha.okaylah jugak.xingat dah...

  • Vector Analysis
Damn,dua soalan depan yakin je jawab..laju...penuh keyakinan.sekali dua soalan belakang,dam dam dum bunyi mercun...hampeh...itulah tutorial tak mau mai...hambek ko.

  • Ergonomics
okay..ar ini paper sangat banyak sketching.masa menjawab siap buat gaya.hahaha...kalo design camni,selesa ke tak..haih..soalan dia banyak praktikal..aplikasikan apa yang dah belajar.

  • Technology CNC/CAM
hurm..okaylah..men tibai je wat program.hahaha..member ada tips x bagitau,sampai hati depa.Soklan no 2 memang kantoi ar..pasal tool x bace langsung.damn..Paper nie aku salah hari,ingat hari khamis,rupenya hari rabu.Salah timing masa,ingat habis 5.30 rupenya 5.00.tgk jam 4.30..ada masa sejam lagi,sekali pengawas buat announcement,terus gelabah jawab soklan.

Sekian..akan offline dalam sebulan.Daaaa....kalo d keje part time,habaq mai yer..

1 comment: