Tuesday, November 17, 2009

My online Purchases

Ala kecohla ko yana,baru beli barang online sikit nak habaq mai kat orang..biarlah

okay barang pertama yang aku beli online adalah..tada....

Ion wrist watch....aku beli kat ebay.bid dengan harga $0.99.Convert ke Malaysia dalam RM3++ camtulah.Jeles x?less than RM10 plus free shipping.Sekali lagi jeles x?Aku tengok ada kat satu laman sesawang tue(ayat skema), jual jam nie dengan harga RM22 not including postage rate.Jauh x beza?Sekali lagi jeles x?Jimat....

Barang kedua yang aku beli adalah top jenama Topshop.Dari ini blog.Walaupun preloved tapi condition dia tiptop.Deal yang sangat baik dengan Ms Quirk,pengendali blog nie.Okay nak tau harga dia?RM8 plus postage rate RM3=RM11.less than RM20.okay jeles x?hahaha.Eh kalau korang nak save budget,korang beli pergi blog dia.Best!!!

Lihat..lihat..top aku..Lihat!!!!

Beli barang online memang addict lagi - lagi kalau jumpa blog yang buat sale, yang murah...giler!!!

1 comment:

*-*sachafame*-* said...

yana..it's TOPSHOPPPPP!!!!!!!...ok, aku jeles..