Saturday, October 23, 2010

Kahwin...Kahwin

Dulu saya belajar kat PUO, Perak.Saya amek Diploma Kejuruteraan Mekatronik @ DEM..hehe damn you!!(skema plak ayat).Majoriti dalam kelas adalah budak-budak lelaki yang nakal dan sengal.Dak perempuan plak cuma kami berempat aku,Zaihasrin,Chan Swee Yin dan Loi Sau Ling.Sekarang dah hampir empat tahun habis belajar diploma.Ramai dah kerja, ramai dah habis belajar dan ada yang terkontang- kanting nk habiskan belajar lagi macam aku.Masing - masing pun ramai dah kahwin dan yang kahwin tue plak yang x terjangka akan kawen dulu.Hahaha..sebab korang semua cam sengal time blaja dulu.Okay mari kite list down sape dah kawen..jeng..jeng..jeng...

Lan.Okay dia tua sethn dari aku..dalam kelas cam pemalu je tapi sebenarnya tak.

Okay apis.;Dia kapla merangkap ketua kelas kitorang.Dia dulu YDP PUO..ini boleh jangka la kawen awal tapi x sangka dengan Hidayah.Hye dayah!!!Dah ada anak sorang;Baru lahir..comel je

Faiz...okay yang neyh aku memang x jangka kawen agak awal.Hahaha..
Jijin.Dulu kat Poli dia memang rajin, rajin cari duit tambahan.Memang dijangka la yg neyh.
Epic..yang neyh lagi sengal dulu.Dah jadi bapak pun skang.
Ramai lagi dah kawen tapi tak de gambar macam Fadzlee, lost contact dah dengan dia.Bride and Bridegroom to be pun ade..paling terdekat si Kamal, abang kitorng kat dalam kelas tue...

Kamal bersama adik dia yang cun...28 Nov..mmg xdpt pie la.Aku start exam 29 nov.Selamat Pengantin Baru!!!
Nazmi..4 Dec
Zaihasrin..Bulan 1
Fahmi..Bulan 3
Yang lain camne?hohoho..

Biler lagi?

3 comments:

HauRa said...

xde gmba aku...xlikee!!

ChE YaYA said...

maaf pn haura...
anda rakan UM..bukn rakn PUO..hooh

i-cherriesred said...

Salam...bleh x saya dapatkan kontak no nazmi ni..kalau ada email saya ye. eeeja_85@yahoo.com