Wednesday, January 25, 2012

Random update

fuh..fuh..tiup habuk sikit...so here are some random update..


  1. Baru habis final exam...x seronok sangat la sebab mostly paper punye soklan unexpected.damn..
  2. Derma darah.Kan before derma ade timbang berat, turun 1 kg, hahaha sekali balik umah tengok masak sambal tempoyak.Hurm memang x sah la x tambah lagi sepinggan nasi kan.
  3. Puasa tak habis ganti lagi hadeiii
  4. Single...haha
  5. Tengah cube menghabiskan A doctor in the house.
  6. Selalu balik naik public transport, seronok cuci mata jadi perjalanan ke kelas dan pulang ke rumah jadi seronok!!!Banyak ragam orang boleh tengok.

3 comments:

NURUL NADIA ROSLAN said...

paper exam memang macam !@@##$$&*

Haris Khairuddin said...

derma darah? akhirnya..berjaye gak ko derma eh?? huhu.
nak kena bayar fidyah ke x abis ganti poser??
seronok cuci mata tgk ragam org ke, tgk dot dot dot(sila isikan tempat kosong.) LOL.. XD

ChE YaYA said...

huhuhu
haris:ganti pose tuk puasa yg baru nie.bkn pose dulu2.
tgkkk hahaha...
well derma darah kali nie bertanda dah aku punye lengan