Wednesday, March 4, 2009

Sketsa Manusia

Hari tu saya di kafe fakulti.Duduk2 habis kelas.
Kemudian ada che mek molek chantek datang bersama - sama teman - temannya
Okay tudung dah tutup dada..bagus
Tetapi..adeii baju dia sendatnye!!!!!Atas punggung,kiranya...spoil la
Dari tepi,nampak bentuk dada anda dengan jelas lah walaupun anda cuba cover di depan
Sangat obvious..sendat sangat.Geleng kepala saya...
Dia chantek, kurus(eh tak la sampai skinny) tapi pemakaian dia..
Feat..aku dah buat entry neyh..si kurus berdada besar...

Maaf agak tak senonoh entry kali neyh.

3 comments:

feat iac said...

yeahh...akhirnya.aku xla trase diri aku perfect sgt gak..tp btol gak aa yg ko ckp tu,klu aku laki that curves,,,fuuhhh...curiosity kills everything la i must say...hahaha...btw, truskn update blog mu... :)

handhalah ibnu kamil said...

kak yana. tutup mata. jgn tengok! hahaha

ChE YaYA said...

takpe..akak perempuan..abu yg xleh tgk!!haha