Saturday, April 25, 2009

Unnoticed

Kisah di study week~~

Perbualan di YM

1:Bile nak study sesame?
2:ble?
1&2:bla..bla..
1:sian Mila(bukan nama sebenar) study sesorang..
2:terkesima sebentar..

2 adalah aku.U've been unnoticed my dearest cheyaya.

Aku dalam bilik pung study sengsorang...
Dia kesian kat Mila je...
ayat cover..
1: kesian la ngan sumaa
1:ngan aku lagik kesian

U'VE BEEN UNNOTICED!
kalau korang apa korang rasa?
Aku rasa nak nangis sebenarnya bila dia cakap camtu.Damn...

6 comments:

Fairuz Selamat said...

u've been unnoticed?

tak bermakne yg di noticed tu best....

ramai la notice kamu..!!
kamu jek.

ChE YaYA said...

kalo di noticed mcm kamu..
siap ade loyal fan(terjumpa laman web khas tuk fairus selamat)
memang susah...hehehhee

Anonymous said...

kamu bukan unnoticed, cuma kamu mungkin terlalu sensitif. Jangan terlalu emosi nanti ada yang meluat ngeh2x

ChE YaYA said...

camne x sensitif
kalo kwn2 dah x seperti dulu
dah mule berbisik depan kamu
owh.aku sdg PMS
sebab tue aku sensitif gler2..

Anonymous said...

apa PMS? bilang saja sama kawan kamu apa yang mereka tak puas hati, bukan ke lagi mudah

Farhan said...

standard ah tu weih..aku pon slalu gak kene cmtuh..tp aku lg suke study sensorg..klu ramai2 nih sudahnye abis berborak jek..huhu